ZA PACIJENTE

Transport

587A1526

U BioCell Hospital se trudimo da svaki dolazak u našu ustanovu za pacijenta predstavlja pozitivno iskustvo, a onim pacijentima kojima je potreban sanitetski prevoz želimo da obezbedimo što udobniji dolazak do nas, bez obzira na to odakle dolaze.  BioCell Hospital organizuje sanitetski transport pacijenata do i iz bolnice na teritoriji cele Srbije.

Kako bi bio organizovan sanitetski prevoz, potrebno je kontaktirati bolnicu na broj telefona +381 11 66 88 000 radi informacija o uslovima za organizaciju transporta i zakazivanja termina u odgovarajućem vremenskom roku. Takođe, pacijenti se o ovoj usluzi mogu informisati i kroz kontakt formu na našem sajtu biocellhospital.com. Nakon slanja imejla, osoblje bolnice će vas obavestiti o vašem prevozu i pratećoj organizaciji.

Za pacijente iz inostranstva postoji mogućnost organizovanja transporta od aerodroma do bolnice i od bolnice do aerodroma. Upiti se mogu poslati putem formulara na sajtu bolnice biocellhospital.com ili pozivom na broj telefona +381 11 66 88 000 gde ćete u razgovoru sa članovima tima kontakt centra saznati na koji način se najlakše može organizovati vaš transport ili transport bliske osobe do BioCell Hospital.

U vozilu će pacijentu biti omogućena pratnja jedne osobe, kao i članova medicinskog tima BioCell Hospital. Vozila za sanitetski prevoz opremljena su prema najvišim standardima urgentne medicine i poseduju potrebnu medicinsku opremu. Odmah po pristizanju sanitetskog vozila, pacijenta dočekuje medicinski tim bolnice koji preuzima dalje lečenje i prati pacijenta tokom celog boravka u BioCell Hospital. Osoblje BioCell Hospital će se postarati da bezbedno stignete u svoj dom nakon otpusta iz bolnice.