Sačuvajte matične ćelije i obezbedite zdravu budućnost vašem potomstvu

BioCell Hospital i banka matičnih ćelija Biobanka potpisale su ugovor o saradnji. Budući da BioCell Hospital u svom sastavu ima i porodilište, parovi koji žele da sačuvaju matične ćelije svoje dece za eventualnu upotrebu u budućnosti to sada mogu učiniti direktno u bolnici, a o matičnim ćelijama brinuće se upravo Biobanka. Terapije matičnim ćelijma predstavljaju budućnost medicine, a do sada su se pokazale izuzetno efikasnim i garantuju 100% genetsku kompatibilnost.
Biobanka je najbliža banka matičnih ćelija Srbiji – nalazi se u Sloveniji i deo je vodeće švajcarske grupacije MBSI. Već dugi niz godina je lider na slovenačkom tržištu. Vrhunski kvalitet, stručnost i profesionalnost jesu preporuka Biobanke od prvog dana, a dugogodišnje iskustvo i znanje dostupni su i u Srbiji.
Roditelji koji se odluče da deponuju matične ćelije u Biobanci kao jednu u nizu prednosti vide upravo činjenicu da je Biobanka veoma blizu Srbiji i da je vreme od uzimanja uzoraka do skladištenja, koje je presudno za opstanak i kvalitet matičnih ćelija, maksimalno skraćeno.
BioCell Hospital, sa druge strane, ima stručno medicinsko osoblje koje će na najbezbedniji način sakupiti materijal nakon porođaja i predati ga Biobanci za transport i čuvanje.
Biobanka je u potpunosti usklađena sa zakonodavstvom EU koje reguliše ovu oblast i poseduje sertifikat GMP (Good Manufacturing Practice) o dobroj poslovnoj praksi. Za klijente BioCell Hospital to znači potpunu sigurnost i sledljivost uzoraka koji se čuvaju u Biobanci. Za razliku od čuvanja u javnim bankama, gde su donirane matične ćelije dostupne i za lečenje drugih ljudi, u porodičnoj banci kao što je Biobanka, matične ćelije se čuvaju isključivo za dete porodice koja ih ostavlja.
Baš kao i BioCell Hospital, i Biobanka je članica biotehnološkog holdinga Vincula Biotech Group.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *